expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

enCik Nuffnang..

tolong klik banner .. ^_^

blogger sporting

Thursday, December 26, 2013

I am .... Happy ?

assalamualaikum..
saya sangat2 dah lama x update blog.. huhu
selalunya update jugak tapi cuma join segmen or giveaway..
sangat busy !
 

actually, nak khabarkan jugak..
saya dah pregnant untuk baby yg kedua.. hihi
dah masuk 7 month! **eksaited gilerr 
 

hari tu,appointment doktor,ada kena scan.. hihihi
 
katanya berat baby dah 1.6 KG .. hihi
lepas tu, dia tanya, "nak tahu x jantina baby?"
  

saya pun eksaited lah,sebab anak first,dah dapat baby girl.. hihi
lepas tu saya jawab "boleh nampak ka? ehehe " **tersengih2 lagii..
doktor tu cakap " boleh... kalau saya tengok ni,macam ________ " jengjengjeng ...

 

SSUPRISE !! hahahaha

saya nak tunggu bulan FEBRUARI 2014 .. huhu due date saya 26.02.2014 .. 
berdebar2 jugak.. actually kan bagi saya lah, melahirkan untuk kali yg kedua ni ada menakutkan sikit la... 

 

sebabbbb... . dah pernah rasa yang kali pertama tu n dah tau rasa sakitnya tu.. huhu dupdapdupdap sangat.... kalau melahirkan buat pertama kali,kita xtaw rasa sakit tu,sebab tu kita cuma nak baby tu keluar dengan selamat jak.. tapi skarang,saya terbayang2 rasa sakit tu.. mudah-mudahan dipermudahkan segalanya.. hhuhu 
sekarang ni rasa xsenang badan sangat sebab perut dah memboyot besar,lepas tu nak kerja lagi.. lagi2 stress kalau bnyak kerja.. huh! penat... 
tengah update blog ni pun,balik2 kena angkat call sebab kerja bhgian reception.. kacau betullah.. huhu
 
sebab tu jarang n mungkin xpernah nak update... hewhewhew 

 

panjang berjela2 pun,sebab gambar2 pelik ni jew.. hihihi 
okay la..motif nak update blog ni sebab nak bagitau yg saya tapi hewhewhew .. 

okay lah.. take care korang... huhuhu 



2 comments:

ZalinZalina said...

Tak sabar nak tengok baby awak :)

Amyma Omar said...

hihihi.. tunggu februari nanti kak ina.. insyaAllah upload kat blog.. :)