expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

enCik Nuffnang..

tolong klik banner .. ^_^

blogger sporting

Thursday, May 15, 2014

Mini GA Cash RM50 by Emas Putih #part3

As-Salam

[ Tekan banner di atas kalau nak join ]

Mini GA Cash Rm50 by Emas Putih #part3 ini dianjurkan oleh Emas Putih 

Wednesday, May 7, 2014

Giveaway Mei by ainruslee


jom join ramai2 !! 
lagi ramai lagi best..
semoga ada rezeki nak menang.. amin... :)

Little Princess newborn to a world :)

Assalamualaikum ..
nak #throwback balik ..
pada 2 Mac 2014, Jam 1.45 petang, saya dah selamat melahirkan seorang puteri yang sangat comel ..

check in hospital jam 7.15 pagi .. doktor cek baru 5cm .. tapi muka I relax jak. siap doktor lain (chinese) tanya. "U berapa cm? 2cm ka?" , "nope, dah 5cm", terkejut doktor tu.. haha dia xsangka pulak sebb time tu I betul2 relax yg mcm bukan maw beranak. hikhik
masuk labour room dari jam 10.30 ..tp baru 6cm. kena induce lagi. sakitnyaaa... lepas tu rasa sakit tiap selang 5 minit . ya Allah, sakit sangat. tapi baby belum maw keluar . jam 1.30 petang dah mula rasa kepala baby menolak-nolak kat bawah tu. cepat2 teriak panggil doktor.. hihi 
lama sangat maw keluar kepala baby tu sampai saya dah nak putus semangat. putus nafas pun ada.
doktor xtolong , diorang biar kita sendiri push. sengsara sangat uols .
tapi lepas keluar kepala, fuhhhh.... lega. lepas tu doktor bg tengok wajah baby. (dalam hati, comelnyaa, besarnyaa mata diaa)
then dia bg tengok anus baby .. 
doktor : mama, tengok dia punya. baby apa ni mama?
saya : ha.. baby girl .. (sambil muka blur happy atau x,sebab dr awal kita expect baby boy)
doktor : kenapa mama? anak first perempuan ka?
saya : yaa..
doktor : xpa la , yg penting selamat lahir kann..
saya : ...senyum jak .

dalam hati, bersyukur sangat .. even I xdapat babyboy tapi puteri saya ni amat bermakna.. 

selang 7 hari, baru bagi dia nama .
sebab baru bincang2 nagn husband hihi siap gaduh2 lagi.. berebut maw bg nama.. 
kalau boy yg keluar, I dah siap2 tulis senarai nama dalam buku. haha tp nama girl langsung xdak. so terpaksa google2 .. pilih yang ada makna..
memula tu, nak bagi nama Widad Wafiyyah . tapi husby xsetuju . huhuhu sedihh... 
lepas tu, bagi lagi nama Nawal Husna. haha addicted sangat dengan drama #AstroRia tu .. hikhik
tapi husby maw bg nama Balqis Batrisyah ..
argghh .. I pulak yg xsetuju. sebab bnyak org sekeliling nama Batrisyah tu. 
huhu mula lah situ perbalahan kecil.. hikhik kitorang xsepakat sampai dekat jabatan pendaftaran. haha dekat kaunter pun,sampai pegawai tu tunggu lama.. alahaii.. malu betull.. 
last2, dua2 mengalah. 
so, I yg decide guna idea dia ngan I.
terjadilah namanya Nur Balqis Wafiyyah .
 yang memberi makna Cahaya Ratu Sempurna atau Ratu yang memberikan cahaya dan kesempurnaan .

so, sekarang Aqish (nama manja dia) dah masuk 2months . 

ni gambar masa 2months(sekarang la tuuu .. ngeee)

gambar baru lahir. xda save. payah maw upload.. haha
sayanggggggg baby Aqish ketat2 ... :D


*******THE END******


P/S : do follow me and klik2 nuffnang ek .. :)




Corset Bamboo Charcoal Murah - RM30 sahaja!!!!!!!

BAMBOO CHARCOAL BODY SHAPER CORSET 


Kini anda mampu miliki bentuk tubuh yang anda idamkan. Tidak perlu berbelanja besar untuk dapatkan bentuk tubuh yang menawan.

Mengapa perlu pilih BAMBOO CHARCOAL BODY SHAPER CORSET?

-Korset ni tiada tulang seperti korset-korset lain. Bila pakai,tidak akan rasa sakit.
-Korset ni dalam bentuk one piece. Dimana hanya sekali sarung dan akan membentuk tubuh anda.
-Anda tidak perlu risau korset bergulung ke atas dan menekan bahagian payudara. Sangat selesa.
- Korset ini tiada cangkuk, tiada zip, tak perlu melilit. Mudah dan cepat pemakaiannya.
- Bahagian atas, design adalah bawah cup bra. Jadi tiada masalah untuk ibu yang menyusukan anak. Malah payudara juga akan terbentuk cantik.
- Boleh membetulkan postur badan anda.

Terdapat dalam 2 saiz sahaja.

(S - M) dan (L - XL)

Saiz S - M

Pinggul: 84-94cm
Pinggang: 62-72cm
Berat: 45-65kg

Saiz L - XL

Pinggul: 98-105cm
Pinggang: 76-81cm
Berat: 65-85kg

Saranan kami:-

- Pakai korset ini selama 8jam setiap hari selama 2bulan untuk mendapatkan kesan yang terbaik.
- Terdapat lubang besar dibahagian bawah koset ini bagi memudahkan anda membuang air.
-Seeloknya sapukan pemanas dahulu, kemudian baru sarungkan korset ini. Pembakaran lemak lebih cepat.
- Minum air masak minimum 3liter sehari.





JIKA BERMINAT BOLEH INBOX SAYA DI FACEBOOK SAYA --> FB
RM30 EXCLUDE POSTAGE (rm7 sm / rm10 ss)

April - May GA by Amirah





-Tekan Banner untuk join-


Hadiah yang ditawarkan : 
1. Perfume Original
2. Kupon Pembelian Satin Skinz RM50
3. Shiseido Black Mask
4. Cathy Doll L-Gluthathione Magic Cream 138 ml
5. Tudung Akel
6. Charm Bracelet Bestfriend
7. Topup RM50
8. Topup RM10
9. Topup RM5
10. Blouse Merah


Pilihan hadiah saya : 
1.  Tudung Akel
2. Topup RM50
3.  Blouse Merah


Tarikh tamat : 15 / 5 / 2014


Giveaway 3rd Anniversary Syahoney Kitty

Happy Hour Giveaway

 photo 1015027-nickelodeon-teams-usps-spongebob-mailpants2_zps5900f26f.jpg



jom join !!