expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

enCik Nuffnang..

tolong klik banner .. ^_^

blogger sporting

Friday, March 15, 2013

Belog ??

hey semuanyeee......

saya ney freshy lagi dalam blog and i hope uolz akan memberi tunjuk ajar kat saya. u follow me,n i follow u gituu... hihihi btw, myma is my name. pada mulanya saya intai2 ja blog nie...lama-lama...... macam berminat pula sebab ramai orang kongsi kehidupan diorang kat sini..n saya harap sngat saya akan jumpa dengan pelbagai kawan dari blog......

saya sangat2 le teruja bila first time buat blog,n saya selalu je jadi bengong bila banyak yang pelu di buat...especially for templat n everything... dan.. saya suka sangat follow blog sis Yuyu Zulaikha .. she's cute and adorable....seriously..

oki le.... mau cakap panjang2 pun susah..coz i spechless sangat2 sekarang nie... apa yang perlu di buat ialah i need to be hardworking for this blog....

have a nice saturday everyone!!!

lepas baca,harap balas.. : ))

2 comments:

[] celoteh polka [] said...

salam . hai . saya dah follow awk blik . hehe . sya kerr owg 1 add ? hehe . btw , slmt dtg ke dunia blog =).

Amyma Omar said...

salam..yea.u the 1st person n really im apreciate that...hehehe terima kasih sangat2....and thank you for the welcoming.... :))