expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

enCik Nuffnang..

tolong klik banner .. ^_^

blogger sporting

Sunday, March 31, 2013

minyak dagu...

hai assalamualaikum...^^

Me currently watching movie " MINYAK DAGU"..seramnyee mak aiihh....

Minyak Dagu 

kalau korang nak join aku, jom klik sini .. hihi
aku ada pop pop  popcorn..kaw ada??
hahahahahahahahahahaaha.........................................

have a nice monday !

p/s : gile aku,tngok movie antu tapi tutup muka..hihi (takot..)

2 comments:

fatin nurfarhana said...

salam,. kalau awak minat dgn bermodalkan rm 20 ringgt tue mudah sangat..
Ikut panduan seperti di bawah;
1. Daftar daftrar sini : klik link ini :
http://www.rm20segera.com/?r=fatinnurfarhana
2. Buat Pembayaran RM20 Kpd Penaja
3. SMS penaja setelah membuat pendaftaran
4. Setelah penaja mengaktifkan akaun anda, login members.
5. Dapatkan url web replikasi ( LINK ) anda dan sebarkan di internet..promosi habis habisan ^^,
6. Jgn malu dan jgn segan utk bertanya kepada saya atau awak boleh baca sendiri di ruangan FAQ
bca dulu

bnda nih awak daftar pun takpe..nnti ada duit awak bank in je.. thank follow saya.

Amyma Omar said...

terima kasih..insya Allah saya akan daftar k..
thanx dah singgah sini..:)