expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

enCik Nuffnang..

tolong klik banner .. ^_^

blogger sporting

Monday, November 25, 2013

Malaysia Blogger's Giveaway




Syarat-Syarat Penyertaan :

  1. Warganegara Malaysia dan beralamat di Malaysia sahaja .

  2. Mempunyai blog dan facebook .

  3. Follow blog , Instagram dan like Fanpage sponsor .

  4. Buat entry yang bertajuk " Malaysia Blogger's Giveaway "

  5. Copy code dibawah dan paste di ruangan HTML entry.

  6. Hantar url penyertaan hanya di comment entry ini sahaja. Lain lain tidak diterima.

  7. Tarikh tutup : 10 Disember 2013
  8. Syarat daripada sponsor :

    Like Fanpage


















    Follow Instagram *abaikan jika tiada

    Instagram Instagram Instagram Instagram Instagram Instagram Instagram Instagram Instagram Instagram

    Follow Blog


    Share,click dan Like Di Facebook :

    1. Share page Stylez Store House di wall fb anda .




    2. *****************************************************
      Hantu kak Limah suka menyanyi,
      Lagu enjit-enjit semut paling digemari,
      Ini petang sangat boring dan sunyi,
      Apalagi nak buat,kalau bukan update entri.

      Join Giveaway hobi I everyday,
      Tidak perna merasa jemu dan boring,
      Suddenly, I ternampak satu giveaway,
      Tanpa membuang masa terus I join.

      Malaysia Bloggers giveaway diberi nama,
      ramai yang support,beriban-riban,
      Cik Anadiera Penganjur GA,
      Molek orangnya,serta rupawan.

      I excited menari-nari,
      memerah otak yg tak berapa nak kreatif,
      jika ada rezeki di sini,
      InsyaAllah, I lah pemenang ENTRY KREATIF .... ^_^

      p/s : alahai, payah bebenar nak buat pantun,kite bukannya pro pun dalam bab2 pantun ni.. wakakakkaaka tapi nak jugak try bg yg the best ! huhuhu semoga ramai yg support n bg yg nak join tu sila klik banner ye lalink2 semuaaa.... gud luck ! 

      3 comments:

      Invisible Me said...

      All the best :)

      Amyma Omar said...

      thanx dear..

      Inlove -wanda said...

      Salam perkenalan , goodluck and jemput yea.
      -http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/12/super-special-giveaway-by-alya-yaya.html
      -http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html
      Hadiah : Louis Vuitton atau Gucci Handphone (bernilai RM450.00 setiap satu) + RM 50.00 x 4 pemenang
      -http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/01/new-year-giveaway.html
      -http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/01/mini-ga-bookmark-limited-edition-by.html
      -http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/01/my-2nd-giveaway-happy-new-year.html