expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

enCik Nuffnang..

tolong klik banner .. ^_^

blogger sporting

Wednesday, August 28, 2013

jom bersedekah #exchange link !

assalamualaikum.. saya boring sangat nie..
so apa kata kita tukar2 link.. boleh jugak masuk 20sen kan.. hihi

tapi sebelum korang tekan link,kena clear cache and cookies dulu tau.. 
tekan ctrl + shift + delete ,lepas tu tekan kotak clear browsing data tu.. okay? senang je pun

loading sampai habis dulu tau,baru tutup tab. JUJUR ! hehe


limit 5 jak,.. hihihihi

#have a nice wednesday evryone !! :)

14 comments:

Nadya Dyana said...

sudah :) jemput la singgah blog nad :)

Shakinah Sharif said...

Aini tak ada link iklan pun tapi tak salah nak menderma kan ? so Aini dah tolong klik kan untuk akak ^^

tiey smilez said...

Done clear cache & cookies. Done klik iklan awak. Hope sudi klik iklan Tiey jugak ye :)

1. http://coolstuffcdn.com/share/my/3374/4086516
2. http://coolstuffcdn.com/share/my/3376/4086530
3. http://coolstuffcdn.com/share/my/3362/4086536
4. http://coolstuffcdn.com/share/my/3354/4064304
5. http://coolstuffcdn.com/share/my/3338/4064324

Norniwanie Nasarudin said...

Done!! mai singgah and klik iklan saya pula..hee :D

Norhasniza Khalid said...

done for u dear... singgah blog mama ye, klik kat situ juga..

Aisha Fauzi said...

Done click akak punya. Singgah lah blog saya http://twinkleeestar.blogspot.com/ click-click dan lihat giveaway menarik :)

NurulAfiqah said...

done klik semua iklan awak.. meh klik iklan saya pulak kat page bawah ni.. nk letak sini link nnti susah pulak..clear cache dulu ek.. sama2 tolong menolong.. hihihi..tqvm

http://afiqah220511.blogspot.com/2013/08/httpbit.html

Amyma Omar said...

terima kasih aini.. love u .. :)

Amyma Omar said...

thanx nad.. ^^

Amyma Omar said...

dah clear cache n cookies,done loading sampai habis.. thanx tiey..^^

Amyma Omar said...

terima kasih.. kejap lagi nak singgah ye.. hehe

Amyma Omar said...

okay mama,thanx ye.. :)

Amyma Omar said...

thanx aisha.. akak nak singgah dah nie.. hehe

Amyma Omar said...

terima kasih afiqah.. tolong menolong amalan mulia,lepas nie saya singgah ek.. :)