expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

enCik Nuffnang..

tolong klik banner .. ^_^

blogger sporting

Thursday, September 19, 2013

1st time cpuv/be nuffnang masuk .. kekekeke

assalamualaikum,selamat petang ya kawan2 sekalian..
duduknya saya di hadapan komputer ofis ini dengan senyuman yg panjang lebar (kuikuikui)
ingin memaklumkan bahawa nuffnang dah bg cpuv/be .. hehe rupanya dah ada tiga.. 
selama ni saya dah membebel je sendiri sebab rasa diri ini seperti tersisih sebab xpernah2 nak dapat be dr nuffnang.. T_T  

yang satu tu dah dikreditkan.. sekarang ada dua yg tengah on going, yg terbaru dr Olay .. ni semua berkat dai kawan2 blogger yg baik hati singgah sini n klik2.. terima kasih sangat2,walaupun amount nya x sebesar mana tp sangat2 happy jugak sebab dah lama tunggu.. hihi 
so,kawan2 jangan lah segan2 mai sini ya.. rajin2 klik nuffnang saya.. kekeke 
^_______^ senyum pun lebar jak.. huhuhuhu
syukur sangat,harap2 lepas ni makin banyak lah cpuv/be yg nuffnang bg.. thanx jugak dekat support korang semua.. 

happy reading, readers. ! ^_^

CPUV (Cost-per-unique-visit) Campaigns

These are earnings from banner ad campaigns according to the number of unique visitsthe advertiser bought from your blog at the end of the campaign period.
CampaignBlogStart DateStatusCTRCTR BonusAmount
DiGi Prepaid Project ZoomLife Journey Of mine .....04 Sep 2013On Going3.03%+0.060.24
Olay JAS BundleLife Journey Of mine .....18 Sep 2013On Going0.00%0.00
Foton MY Roadshow Campaig...Life Journey Of mine .....09 Sep 2013Credited0.00%0.19
happy tengok mendealah ni.. kikikiki
                                                                                                                                                                  

22 comments:

DIARI FARISHA said...

wah! bestnya..saya tak masuk2 lagi ni earning taw

MG schmidt said...

untungla dia..
MG 1 pun xlekat lg ni .
haish! jeles! hahaha :)

Amyma Omar said...

hehe syukur jugak ni.. xpe,sabar dulu.. lama2 ada la tu.. ^_^

Asha Lya said...

Tahniah kak..sy lgi la first time dpt ni ;)..kits klik tabung akak

Amyma Omar said...

haha jan la jeles MG.. lama2 dapat jugak tu.. sbar.. saya pun xsangka jugak.. kuikui

Amyma Omar said...

makaseh asha.. ^___^ hihi

munirah rahman said...

tahniah3... hehe
untunglah... :D

Eira Aikawa said...

Tahniah...
Moga lepas ni akan bertambah lagi..

Nur Atira said...

tahniah2 . sama dengan tira punya lah . :)

Amyma Omar said...

thanx munirah.. hehe :D

Amyma Omar said...

makaseh.. harap le bertambah ye.. hihihi

Amyma Omar said...

hehe ye ke sama ? tahniah jugak.. hihi thanx atira.. ^^

Yumida Huda said...

alhamdulillah
moga sntiasa dimurahkan rezeki

Norniwanie Nasarudin said...

Alhamdulillah..tahniah ye...klik2 sini lagi..:)

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

salam, sis, memg susah nak kasi die lekat.. hehehe.. thun ne barapa ketul je

ZalinZalina said...

Tahniah Amyma..dan TQ juga coz rajin komen kat blog kak ina...sama2 kita klik2 ye..he he..

PakcikLie PCL said...

assaamuaaikum pcl singgah sini..semoga memberi semagat berblog lg. Tahniah

Amyma Omar said...

syukur.. terima kasih.. aminn.. ^_^

Amyma Omar said...

makaseh .. hehe

Amyma Omar said...

salam.. betul tu.. payah sangat. beruntung sangat la kalau dapat.. :)

Amyma Omar said...

makaseh kak ina.. hehe welcome,saya rajin bw blog akak,minat banyak makanan dalam blog kak ina.. hehehe

Amyma Omar said...

walaikumsalam.. terima kasih PCL .. ^__^