expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

enCik Nuffnang..

tolong klik banner .. ^_^

blogger sporting

Tuesday, October 29, 2013

senarai sponsor dan hadiah : Mini Giveaway November by MM

hai assalamualaikum semua..
akhirnya dapat jugak nak publish sponsor2 yang sporting n bek hati dan comel2 belaka.. ^_^ hehehehehehe
jom kita tengok siapa sponsor yg sporting ni... dan hadiah yg nak disponsor.. :)

v
v
v
v
v
v
v


  • SUANA  - SHAWL & MINI BEG x 1 





  • NADIRA KUSHARI - TOPUP RM5 x 2                                                                                                                           - SEHELAI BAJU DESIGN EKSLUSIF x 1


  • AMYMA - FELT KEYCHAIN x 1  (yang berbentuk kereta warna kuning)
















  • HU DA - BLOGSKIN EDIT x 2




  • DENO - DOODLE SINGLE x 2 
CONTOH DOODLE



GAMBAR CONTOH (WARNA BELT DIRAHSIAKAN,SUPRISES ! )



  • WANIE - TOPUP RM5 x 1 & SIMPLE GIFT BANNER BLOG x 2 (letak sendiri)                                           





********************************************************

Buat masa ni baru 12 orang yang konfem nak jadi sponsor..maksudnya yg dah bg details semua kat saya..
saya masih lagi mencari sponsor yg sudi memeriahkan GIVEAWAY saya ni.. ini first time saya buat GA.. hehe harap2 dapat sambutan yg hangat .. ^_^
tarikh tutup untuk saya terima sponsor ialah 3 November 2013 .. 
so,kepada yang sudi jadi sponsor GA saya boleh hantar details seperti yg tertera di bawah ke FB saya .. 

nama : 
link FB :
link Blog :
hadiah yg nak di sponsor :
syarat (hanya 2 syarat diterima melainkan hadiah anda tersangat gempak hehe) :


p/s : tolong saya sedekah klik ads nuffnang yg ad di sekitar blog saya ye.. makaseh semua.. :)





4 comments:

Kisah Si Dairy said...

best2 hadiahnya..

Yumida Huda said...

bez2 la hadiahnya kak
insha Allah nk join jugak nnti

jemput ke sini kak..tahniah:
http://umikasum.blogspot.com/2013/11/beli-gadget-impian-samsung-galaxy-tab-3.html

Amyma Omar said...

makaseh yumida n kisah si diary .. ^_^

tenku butang said...

Wahhh.. nak join gak nanti.. good luck yeaa amyna