expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

enCik Nuffnang..

tolong klik banner .. ^_^

blogger sporting

Thursday, October 31, 2013

cara pembahagian hadiah : Mini Giveaway November by MM

assalamualaikum semuaa.. selamat pagi.. dah brekfas kah anda2 semua ? hihi harap2 semua sihat2 belaka di pagi November ini.. huihui
happy sangat ni sebab saya menang topup RM5 lagi .. syukur alhamdulillah,mcm tau2 jak kredit dah tamat tempoh.. wakakakaka

lepas tu, godek punya godek blog tadi, rupanya kite menang dalam teka teki YUMIDA lah.. hehe jom tengok SINI .. Syukur sangat2.. mungin rezeki baby dalam perut lah tu.. hikhik :p

btw, saya nak infomkan korang cara2 pembahagian hadiah nie.. huhu

************************************************

1. TOP REFERRAL :

SEHELAI BAJU DESIGN EKSLUSIF from NK PREMIUM - ( sponsor : NADIRA KUSHARI )
SABUN SUSU BERAS - ( sponsor : LIENDA RAMLY )
TOPUP RM10 - ( sponsor : MISZ NADEA )
DOODLE - ( sponsor : DENO )


2. RANDOM.org

SHAWL & MINI BEG x 1
CURSOR x 2
LIP MASK x  1
BLACK SHISEIDO MASK x 2
FELT HP POUCH x 2
FELT KEYCHAIN x 1
EIMANEL'S PEARL TASBIH x 1
BELT x 2
SHAWL x 5
BLOGSKIN EDIT x 2
DOODLE SINGLE x 1
LOGO BUTTON x 2
SIMPLE GIFT BANNER BLOG x 2
CASH RM5 x 2
TOPUP RM10 x 1
TOPUP RM5 x 2
TOPUP RM5 x 2
TOPUP RM5 x 1

*************************************************

saya mencari 33 orang pemenang untuk Mini Giveaway saya ! 
so,  mungkinkah anda ? semua orang berpeluang untuk menang ! 
nantikan Mini GA saya pada 4 NOVEMBER ini ..................................................... ^_^

p/s : nak minta tolong sedekah klik ads nuffnang saya .. terima kasih semua ! :)


4 comments:

Asha Lya said...

ok insyallah kita join :)..done klik

Amyma Omar said...

makaseh asya.. :)

Syuhada Salleh said...

akan join nnti..ok, klik nuff awak ckit..

Amyma Omar said...

thanx syu.. :)