expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

enCik Nuffnang..

tolong klik banner .. ^_^

blogger sporting

Sunday, November 3, 2013

Pencarian Sponsor : Mini Giveaway Disember by MM !

post ni dah dilekat dengan gam UHU ! sila scroll bawah kalau nak baca entry terkini .. ^_^

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.... ^_^
seperti yang tertulis di atas.. saya nak cari sponsor untuk mini giveaway yang akan datang...saya kira nak buat pada bulan Disember (atau mungkin November kot).. so nak cari sponsor awal2 supaya sponsor boleh bersedia dr awal kan.. 
kepada sesiapa yang teringin nak sponsor tu,sila PM saya di FACEBOOK saya ..


KELEBIHAN JADI SPONSOR :
  • followers meningkat
  • earning 8share / churpchurp meningkat
  • likers Fanpage pun semakin menaik



BARANG YANG BOLEH DI SPONSOR :
  • topup RM5 /RM10 /RM15 /RM20
  • barangan pos (apa-apa sahaja yang bernilai) - pakaian, perfume, tudung dll
  • review blog + bloglist
  • doodle 
  • header
  • design blog
  • dan sebagainya .... 

*********************************************************************************

so, kepada rakan2 blog yang sudi sponsor boleh hantar maklumat korang seperti di bawah ke FB saya :

nama :
Link FB : 
Link Blog :
hadiah yg nak di sponsor :
syarat (hanya 2 syarat diterima) : 

p/s : sudilah kiranya kalau ada yg nak sponsor  dalam GA saya.. :) tolong klik2 ads nuffnang yg ada di sekitar blog ni ya.. 


9 comments:

wantie said...

mm..nanti difikirkan. nak ke tak. ngeee

done follow you.

Amyma Omar said...

okay.. ^_^

Hanif Menhad said...

Nak join jugak!

Hunny Kitty said...

nak jadi sponsor boleh..? jap lagi saya ctc ye

Amyma Omar said...

boleh dear,inbox jak k..:)

Sofinah Lamudin said...

macam best gak ni.. hehehe...

saya follow blog MM...

kalau nak sponsor kena sponsor smua yg d senaraikan tu ke ?

Amyma Omar said...

xla.. ikut suka awak nak sponsor benda apa.. hehe thanx

Taska Darul Hannan Masjid Wilayah said...

singgah sambil follow....

Ayati Nasir said...

masih boleh nk sponsor lagi ke?