expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

enCik Nuffnang..

tolong klik banner .. ^_^

blogger sporting

Monday, September 30, 2013

nampak kemas tak?

hai,assalamualaikum..
sedang boring2,maw tunggu jam4 nanti ada meeting.. huhu pasal cek stok,MM tak kira stok tu,main catat je.. ad orang busuk hati lah pulak nak komplain MM.. hmmm..
apa bole buat la kan.. pegi jak nanti..
eh, tapi bukan ini yg MM nak cakap sebenarnya.. huhu

MM bosan terus edit blog MM.. simple2 jak,tapi nampak lebih kemas kan.. saya suka sangat..
so,nak tanya korang lah apa pendapat korang tentang blog yg baru nie.. huhu 
MM xbuat header mcm blogger2 lain, sbab xkreatif sangat..tu lah guna cara biasa jak.. hehe

okay lah.. itu jak maw dicakap.. 
satu lagi... sebenarnya MM ni orang Sabah.. hahahaha 
ada blogger yg keliru dengan bahasa MM, jadi maw kasi terang2 kat sini.. hihi ^_^
sebelum tu, tolong MM sedekah ye,klik2 nuffnang MM..


have a nice evening uolz..


p/s : xsabar jam5, janji ngan hubby maw p anjung waterfront.. sedap makanan kat sana.. jangan miss pegi sana kalau ke Sabah ya... :)

2 comments:

Asha Lya said...

hehe ingatkan orang semenanjung..
sama plak kita orang sabah juga :).
ok sda nie blog nampak kemas,sy pun nda pandai edit blog juga just simple2 ja hehe..

Amyma Omar said...

ha'ah.. sabahan bha nie.. eh,asha pun sabah rupanya.. hehe xtau la pulok.. hehehe