expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

enCik Nuffnang..

tolong klik banner .. ^_^

blogger sporting

Thursday, September 5, 2013

duit tidak datang dari langit,okay.. :(

assalamualaikum,bloggersss.... 
semacam jak tajuk entry aku tu kan.. haha
yalah,memang pun duit x datang dari langit,even nak dapat 20sen dari 8share pun kena usaha jugak.. kira untung la,sekali sign up je dapat RM5.. ^____^



actually,saya pun baru je mula.. baru sebulan lebih.. sebab tu pandai stress jugak bila rakan2 blog n FB dah ada yang cash out sampat RM1K lagii.. jeles tauu.. haha

jumlah earnings saya baru RM48 .. nak capai 2kupang lgpun,susa sangat kan.. 
kalau ramai kawan sporting kan best.. bole sedekah2.. huhu 

bha jum kita tukar2 link..hehe saya sedekah korang,korang pulak sedekah saya.. hihi 
tapi sebelum tu,kena CLEAR CACHE N COOKIES dulu tau.. 
tekan je ctrl + shift + delete .. pastu tekan kotak "clear browsing data"

link 8share :
http://coolstuffcdn.com/share/my/3422/4174922

http://coolstuffcdn.com/share/my/3332/4107406

http://coolstuffcdn.com/share/my/3424/4174782

http://coolstuffcdn.com/share/my/3362/4084256

http://coolstuffcdn.com/share/my/3280/4071438



link churp2 : 
http://my.sharings.cc/mymamadysarra/share/socmediaminds

http://my.sharings.cc/mymamadysarra/share/EraT2

http://my.sharings.cc/mymamadysarra/share/MilkADealPocoGP

http://my.sharings.cc/mymamadysarra/share/LifebuoySuci6

http://my.sharings.cc/mymamadysarra/share/LibresseShineOnE


okay.. amalan sedekah,amalan mulia.. terima kasih ye rakan2 yang sporting.. ;*

have a nice day everyone.. semoga kita semua dimurahkan rezeki dan dilindungi Allah S.W.T yg kita cintai... amin...

4 comments:

tenku butang said...

ala syian dia.. dh klik churp2 3.. memang lambat aniknya yunk.. jumlah 8share kita sama lah! heee..

Amyma Omar said...

makaseh tenku butang.. hehe tu la tu.. payah kita menunggu.. huhu dah tak sabarnyee nak cash out.. makaseh banyak2.. <3 u.. hikhik

Nadya Dyana said...

okey nad klik :)

Amyma Omar said...

thanx nad.. ^^