expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

enCik Nuffnang..

tolong klik banner .. ^_^

blogger sporting

Wednesday, July 17, 2013

siapa mau cari sponsor untuk GIVEAWAY ?

hai,assalamualaikum..salam ramadhan !
rajin sangat maw hupdate entry pasal nie.. huhu

dengan berbesar hatinya, saya nak umumkan kat korang2 yang nak buat GIVEAWAY ke SEGMEN ke,sila cari saya untuk cari sponsor..
saya x la sponsor yg besar2,tapi sekurang2nya nak sponsor jugak kan.. hihi

contoh2 barang yg saya boleh sponsor (gambar adalah gambar contoh ye)

blouse tribal

jegging tribal

note book

topup RM5

bedak tanaka 40g

hah ! okay jugak kan,daripada tiada.. insyaAllah,. ^^
okay,kalau dah jenguk2,baca2 tu rajin2 kan lah diri sedekah di bulan puasa nie.. klik je gambar meow2 tu ye.. ^^ terima kasih.


have a nice day ! 

5 comments:

Mia Liana said...

mia ke sini nak spot check entri GA 10k followers. nampaknya entri itu telah tiada.

Amyma Omar said...

ye,sebab xdapat follow sponsor,dah lebih 300 org.. hmm.. sedih. :(

miss fifi said...

klik widget follow tu je instead of guna cara manual, lebih 300 pon takpe :)

Amyma Omar said...

owh tq for the info ^^..tp kekadang blog diorang x widget follow pun.. susa saya nak mencarinyaa... :(

Diya Ariana said...

Blh x saya nk free blouse tu? Sbb saya ska promote brg2 yg saya dpt.ehehhe blh jenguk blog saya :-)