expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

enCik Nuffnang..

tolong klik banner .. ^_^

blogger sporting

Thursday, December 12, 2013

GVEAWAY AKHIR TAHUN 2013

http://eymasu.blogspot.com/2013/12/giveway-akhir-tahun-eymasu-2013.html  

assalamualaikum semua.. dengan lafaz bismillah saya join GA EYMASU ni.. hihi Blog eymasu ni blog yg comel.. hihi sangat fanatik dengan koreanya sampai sanggup belajar bahasa korea..harap2 lah beliau boleh fasih dengan bahasa korea sebab banyak jugak gunanya ni.. hihi blog yang comel kaler pink2 gitu mcm orangnya jugak.. actually eymasu ada dua blog yang satu lagi yang ni-- > EYMASU AND WORLD CRAFT .. Blog yang satu ni tujuan untuk bisnes beliau iaitu menjual barangan craft.. ada macam2 barang yang diorang buat sendiri.. comel2 plak tu.. kalau nak order, korang bleh PM je cik EYMASU kat SINI .. ^_^

nak tau tak apa yang cik EYMASU ni jual ? huhu jom tengok gambar2nya kat bawah ni :
v
v
v
v
v
v
 


hah! comel kan? cantik kan? mesti korang tergoda.. ye dak.. hewhewhew actually ada banyak lagi.. tapi itu korang boleh survey sendiri la kat blog dia yang satu lagi tu.. :p
cik Eymasu ni pun jenis yang aktif join GA dan segmen jugak tau.. selalu nampak penyertaan beliau di mana2.. hihihi okay lah itu je.. emmm. sila nikmati pantun I yg xseberapa nak jadi pantun kat bawah ni.. hahahahahahahahahaha sebelum tu,siapa yg belum join GA cik eymasu yg satu lagi ni ,sila tekan SINI .. ^_^


berjalan-jalan di pekan kinabalu
ternampak seorang gadis yang comel
gadis bernama Cik Eymasu
pemilik Blog Eymasu and Worldcraft

menganjurkan GA yang tak kurang hebatnya
banyak hadiah,buatku gundah
ada POU besar,ada POU kecik
rasanya semua aku nak

29 disember tarikh tamat
tunggu apa lagi,joinlah sekarang
jangan menyesal,kalau tak dapat
siapa suruh, degilnya korang 

hahahahhahahaha jom lah join ramai2.. klik banner yg comel kat atas tu.,.

3 comments:

Naniey Jemiey said...

Gud Luck sis!!

Amyma Omar said...

thanx.. :)

Eyma su said...

Terima kasih join Ga saya..Tamat 29/12/2013 ..sila alert yer ^^

senarai peserta check sini->http://eymasu.blogspot.com/2013/12/giveway-akhir-tahun-eymasu-2013.html