expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

enCik Nuffnang..

tolong klik banner .. ^_^

blogger sporting

Thursday, September 5, 2013

GA BY ZALINZALINA


saya join jugak.. harap sangat dapat menang.. huhu ya Allah,murahkanlah rezeki aku kali nie,selama join GA,xperna pulak nak menang.. :( 

3 entry yang paling best,yang paling suka baca,yang paling fevret,yang paling balik2 nak baca ialah 
CARA BERLAUK sebab sedap sangat tapi kite xtaw mcm mana cara nak buat inti tu dengan tepungnya..tepung tu tengok macam cara nak adun untuk kuih jala je.. sama ke? hehe 
entry kedua TUTORIAL BUAT KUIH KARIPAP sebab kite ni dah lah fevret karipap habis habisan,memang asal tengok karipap,berliur jak.. tp masalahnya nak buat tu yg payah,especially bab2 nak kelim tu.. aduyaiii... krem tangannn..  hhehe

entry ketiga yang best pulak HIDANGAN JAMUAN HARI RAYA 2013 PART 1 sebabnyaa saya memang suka makan,asal buka blog,kalau ada org update entry pasal makanan ni,memang saya dulu..hehe mini pavlova denagn mini chicken pie tu memang sedappp... memang saya suka baca part makanan2 nie.. lepas tu blog acik pulak lebih kepada makanan,sebab tu mesti nak tengok.. hehe 

macam panjang pulak kan entry nie.. hah! tu la pasal,sebab makanan je boleh taip panjang2 macam nie.. hikhik

btw,korang yg nak join,klik banner okay.. senang je,hadiah pun lumayan jugakk.. rugi xjoin..huhu harap2 kite menang.. amin.. ^^

TARIKH TUTUP : 12 SEPTEMBER 2013

4 comments:

Asha Lya said...

Selamat bersegmen...

TelingaBulat said...

gud luck ye sahabat ;)

Amyma Omar said...

terima kasih temannn.... ^______^

Amyma Omar said...

thanx asha ...;)