expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

enCik Nuffnang..

tolong klik banner .. ^_^

blogger sporting

Friday, November 22, 2013

Simple GA - 3D Puzzle


TAMAT : 29.11.13

kalau boleh,saya nak menang jugak sebab ni first time tau saya dengar pasal 3d puzzle.. hikhik buat malu jak.. but seriously ! memang first time.. ntah la napa xpernah pulak tahu pasal menatang ni.. but kalau bab2 puzzle ni saya memang minat sesangat.. selalunya saya buat puzzle yg biasa2 jak tu.. hikhik nak jugak try puzzle 3d ni.. huhu excited jugak nak buat,mesti susa kan.. harap2 ada rezeki nak menang.. huhu
kepada korang yg nak join,klik banner k.. ^_^

2 comments:

husna zahidi said...

Assalam.. jenjalan tinggal jejak kat sini.. masih menanti siapa pemenangnya..hehehe..

http://husnazahidi.blogspot.com/2013/11/simple-ga-3d-puzzle.html

AyuInsYiraH said...

ayu dtg dari giveaway yg sama..good luck ye..

ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye ...tq

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/11/simple-ga-3d-puzzle.html