expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

enCik Nuffnang..

tolong klik banner .. ^_^

blogger sporting

Wednesday, November 6, 2013

Ephyra Idaman Saya

photo 2
tamat : 24 November 2013

Assalamualaikum semua.. nak join? klik banner.. :)
dimulakan dengan Bismillahirrahmannirrahimmm....... ^_^
EPHYRA ? apa tu ? makanan ke? 
hah ! kalau nak tahu EPHYRA ni apa.. 
EPHYRA ni sejenis minuman antioksida berasaskan kolagen yang paling sedap, dalam bentuk sachet yang dihasilkan daripada gabungan mantap rumusan terunggul dari alam semulajadi di seluruh duniaaaa.. 
antaranya :
  • L-GLUTATHIONE
  • ASTAXANTHIN
  • ACAI BERRI
  • ACEROLLA CERI
  • MARIGOLD FLOWER EXTRACT
  • ACACIA GUM
  • SUPERBERI
  • SERBUK TOMATO
semua gabungan ni boleh merawat dan memperbaharui serta menyerlahkan lagi keserian dan kesihatan dalaman & luaran. 
jom tengok KESANnya :


DAN... diSEBABkan itulah.. saya teringin sangat nak memiliki dan mencuba produk EPHYRA ni..
sebab saya mengalami MASALAH RAMBUT GUGUR, LINGKARAN BAWAH MATA YG AGAK TERUK dan saya TAK BERMAYA DI TEMPAT KERJA.. dah banyak produk yg dicuba BUT xda pun yg boleh menyelesaikan masalah saya.. setelah lihat artis MEMEY SUHAIZA pun pakai EPHYRA, dan BERKESAN.. saya pun nak jugak! 

kredit

tengok wajah MEMEY tu .. BERSINAR ! SEMPURNA ! JELITA !
Alangkah bagusnya kalau berpeluang memiliki produk EPHYRA ni, pasti suami akan tergoda.. hehe pasti x lekang melihat wajah kite kankankan... huhu
selain tu, saya nak jugak bagi Ummi saya try produk ni,.mesti dia suka.. ehehe ^_^

terdapat 15 hasil nyata EPHYRA :

  • menganjal dan melembapkan kulit
  • mencegah jerawat di wajah
  • menghilangkan parut jerawat
  • mencerahkan kulit & tona kulit lebih sekata
  • melindungi dari sinar UV bahaya
  • memulihkan kulit rosak dan bermasalah
  • menghapuskan parut, tumit merekah dan selulit (saya memang banyak ni.. hehe)
  • menguatkan dan mencantikkan rambut dan kuku
  • mengurangkan sakit radang dan sendi
  • menghilangkan garis penuaan
  • merawat eczema
  • merawat resdung
  • memberi tenaga optimum sepanjang hari
  • meningkatkan kualiti tidur (memang ada masalah ni..)
  • kandungan antioksidan yg tinggi untuk mencegah penyakit kronik

saya harap sangat dapat memiliki EPHYRA sebab saya dah bosan dengan masalah kesihatan dan kecantikan saya.. walaupun baru berumur 20 tahun, tapi takut nak tengok cermin sebab macam dah berumur 40 tahun..betullll,xtipuuu.. sedih ! 

ada banyak TESTIMONI dari pengguna setia EPHYRA ni.. MEMANG BOLEH DIPERCAYAI DAN SANGAT BERBALOI ! 
gembiranya hati jika berpeluang mencuba EPHYRA ! Pasti saya juga akan menjadi salah seorang TESTIMONI EPHYRA.. :)

testimoni pengguna EPHYRA

kredit

boleh jugak tengok di YOUTUBE..



ephyra


kredit

dan, jangan risau sebab produk EPHYRA ni memang halal dan di sahkan oleh JAKIM sendiri..
so, kepada siapa-siapa yang nak beli EPHYRA ni bolehlah rujuk kat SINI .. 

SEMOGA DAPAT MEMILIKI DAN MENCUBA EPHYRA UNTUK MENJAMIN KESIHATAN DAN KECANTIKAN YANG BAIK DARI LUAR DAN DALAM..

Contest ini dianjurkan oleh Eyriqazz.com dan di taja oleh Oceanlife2u.com 







6 comments:

IzZa HaDi said...

Hi all!
Berminat nak mencuba Ephyra?

Beli Ephyra dan dapatkan FREE Body Shop shower cream / body butter!

Harga MENARIK menanti anda!

Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

Yours truly,
Izza (Pengedar Sah Ephyra)
0192198619
izza_grrl@hotmail.com

eyriqazz said...

Tahniah, anda antara 20 terawal join contest ini dan memenangi pek percubaan (10 sachets) ephyra..

E-mailkan ur name, blog url, phone number, dan alamat ke eyriqazz@gmail.com untuk diposkan hadiah...

Amyma Omar said...

thanx eyriqaz.. ^_^

Zie Fauzi said...

good luck...

Amyma Omar said...

makaseh zie fauzi..

Khairul Zamri said...

Good luck untuk contest ini ye :)