expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

enCik Nuffnang..

tolong klik banner .. ^_^

blogger sporting

Tuesday, September 3, 2013

GIVEAWAY SAYA NAK TEDDY BEAR BY FARISHA


Sempena Hari Raya Adilfitri 2013,
Farisha telah mengadakan Giveaway hebat
yang menawarkan Hadiah Teddy Bear sebagai hadiah utama
Dijemput semua sertai Giveaway ini

Siapakah peserta bertuah yang akan memenangi Hadiah ini??
 Klik SINI Untuk join & Lihat hadiah
Giveaway ini sah dari 19-08-2013 sehingga 09-09-2013
Pemenang akan diumumkan pada 10/09/2013

 Good Luck semua ^.^
jom kakak2,adik2,makcik2,pakcik2 semuaa.. kite pakat2 join GIVEAWAY ni,xpaya dok risau,dok bising pasal 20sen tu,kalau dapat teddy bear nie,lagi best !! FARISHA xpaya risau la sebab saya dah sediakan katil queen size khas untuk saya dan teddy bear je.. hahaha mesti baby sara jeles tengok mommy dia ad teddy lagi besar dari teddy dia.. hahaha 

DUA TIGA TEDDY COMEL,
FARISHA BAGI TEDDY BEAR,LAGI COMELLL.. hehe


11 comments:

Nadya Dyana said...

All the best ^^

Artiqa Horvejkul { IKA } said...

Good luck! dtg dari G.A yg sama. Jemput singgah blog saya. Done follow u. Follow me back ? Nice blog btw :)

http://mizzikastories.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Jom join G.A yang gempak ni. Banyak hadiah menarik:

http://schomells.blogspot.com/2013/09/segmen-santai-september-by-cik-akak.html
http://schomells.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-by-sfaezah.html
http://schomells.blogspot.com/2013/09/oh-september-ga-by-safiena-friends.html
http://schomells.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
http://schomells.blogspot.com/2013/09/segmen-tinggalkan-url-blog-url-entry.html
http://schomells.blogspot.com/2013/08/1st-giveaway-by-adkdayah.html
http://schomells.blogspot.com/2013/08/golden-giveaway-by-pinky-minky.html
http://schomells.blogspot.com/2013/08/first-giveaway-ciknyoonyalita.html
http://schomells.blogspot.com/2013/08/segmen-cn-nak-bagi-hadiah-nak-tak.html
http://schomells.blogspot.com/2013/08/giveaway-gempak-by-eyqin-bilah-and.html
http://schomells.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-birthday-ieta.html

ain. said...

Goodluck :) dr GA yg sama

http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

ain. said...

Jm join GA ni :)

http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/menangi-rm25000.html

Solehah Shamsuddin said...

Saya bw sini dari :

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

&

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/08/mykad-smart-shopper.html

Dianaa said...

dari GA yang sama. good luck! ^^
Giveaway Saya Nak Teddy Bear by Farisha

farra anuar said...

Hi . kita singgah sini . hihi :)

http://farraanuar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Aisha Fauzi said...

Blogwalking sini. Saya datang dari ga yang sama :) Goodluck ^^
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Ummimanje said...

Salam perkenalan salam kemerdekaan from KakUmmi dari GA SAYA NAK TEDDY BEAR DARI FARISYA, nak takkk...moga success :)
Jemput singgah blog Kak Ummi :)

http://ummiainiraz.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html?m=1

MG schmidt said...

gud luck!
jenjalan dr GA yg sama :)

Kasih Lestari said...

Datang Blogwalking....

Jom Join GA mencari 100 Pemenang: September Giveaway By Kasihlestariabadi