expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

enCik Nuffnang..

tolong klik banner .. ^_^

blogger sporting

Sunday, January 12, 2014

Siapa Blooggers?

hai, Assalamualaikum semuaa..
entri petang ni berkaitan dengan BLOOGGER..huhu
siapa kah blooggers?
jom tengok di sini --- > BLOOGGERS DOT COM

blooggers dot com merupakan satu komuniti untuk bloggers di seluruh Malaysia..
di mana semua bloggers boleh berkumpul dan menjalinkan silaturrahim yang sihat.
BLOOGGERS DOT COM diasaskan oleh admin yang sporting sangat iaitu MrJocko .. 
Actually,saya xda idea sebenarnya nak taip entri ni.. tapi memandangkan telah dinyatakan bahawa jika 5 orang terawal yang buat entri tentang --> Siapa Blooggers? , so saya pun dengan blurrnya buat entri yang merepek ni..
saya nak baju blooggers sebab xperna memiliki baju blog.. huhu sedih.. :(
okay.. tu je.. huhuhu


p/s :  sori entri xseperti yg diinginkan.. hihi
 


6 comments:

bella luna said...

nice ! bella pun tak tahu ade group. ni. Mr jocko admin ye? .. ok2.. boleh join ni =)

Invisible Me said...

ada peluang nak dapat ni :]

Yumida Huda said...

all d bez kak..hope ade rezeki nanti

Rosmadi Shakri said...

Tq kerana support,,, ;)

ZalinZalina said...

Amyma...kak ina nak baju blogger kaler pink..ada tak..he he he..

Amyma Omar said...

kak ina : hihi xda kak.. hitam je ada.. hihi

yumida : thanx dear..

mr jocko : sama2.. :)

bella luna : join jum..

invisble me : try la.. hihi