expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

enCik Nuffnang..

tolong klik banner .. ^_^

blogger sporting

Wednesday, December 4, 2013

JOM TEKA BILANGAN KUIH PUTRI AYU


Assalamualaikum korang semua... 
so,hari ni kita nak join teka bilangan ni.. mudah je.. gunakanlah kepandaian MENGIRA  korang selama ni.. hewhew
sesiapa yg nak join boleh tekan banner kat atas tu..
actually, TAK WAJIB pun nak buat entry,tapi kite rajin tau.. supaya ramai orang join..x best la kalau yg join cuma seketul jak kan.. huhu 
contest ni akan TAMAT : pada MALAM AHAD ..

HADIAH untuk peneka paling TEPAT : KIMONO KARDIGAN
ADA HADIAH UNTUK TOP REFERRAL JUGAK TAUW : HALFMOON SMARTIES kaler PINK..
so, korang tunggu apa lagi,jom lah join ! SENANG DAN SIMPLE!

JAWAPAN :
" berjalan-jalan di kaki lima,
tiba-tiba terserempak dengan Pak Busu,
saya join contest JOM TEKA kak Ina,
jawapan saya 150 biji kuih putri ayu."

best luck for me and semua participants ...!

p/s : nak minta tolong korang klik2 nuffnang boleh? dah lama x masyuk.. huhu makaseh korang ... ^_^

3 comments:

Cik Mun said...

goodluck ye..

husna zahidi said...

sekali yg bawah plastik tu ke??

goodluck!! =)

Amyma Omar said...

ha'ah.. makaseh.. ^_^