expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

enCik Nuffnang..

tolong klik banner .. ^_^

blogger sporting

Tuesday, November 19, 2013

PENGUMUMAN ! senarai pemenang : Mini Giveaway November by MM

assalamualaikum.. 
akhirnya hari ni saya nak umumkan pemenang MINI GIVEAWAY NOVEMBER !
excitednya... hihihi jom tengok. berdebar2 kite tauw... :p
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
 V
V
V
V

PEMENANG TOP REFERRAL :

 http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/11/mini-giveaway-november-by-mm.html

SEHELAI BAJU DESIGN EKSLUSIF (tuntut SINI)
SABUN SUSU BERAS (tuntut SINI)
TOPUP RM10 (tuntut SINI)
DOODLE (tuntut SINI)


PEMENANG RANDOM :
  • SHAWL & MINI BEG (tuntut SINI) - 45
  • CURSOR (tuntut SINI) - 41 & 56
  • LIP MASK (tuntut SINI) - 38
  • BLACK SHISEIDO MASK (tuntut SINI) - 57 & 25
  • FELT HP POUCH (tuntut SINI) - 6 & 52
  • FELT KEYCHAIN (tuntut SINI) - 15
  • EIMANIL'S PEARL TASBIH (tuntut SINI) - 39
  • BELT (tuntut SINI) - 44 & 8
  • SHAWL (tuntut SINI) - 20, 60, 11, 47, 40
  • BLOGSKIN EDIT (tuntut SINI) - 29 & 21
  • DOODLE SINGLE (tuntut SINI) - 24
  • LOGO BUTTON (tuntut SINI) - 9 & 2
  • SIMPLE GIFT BANNER BLOG (tuntut SINI) - 33 & 55
  • CASH RM5 (tuntut SINI) - 3 & 28
  • TOPUP RM10 (tuntut SINI) - 46
  • TOPUP RM5 (tuntut SINI) - 22 & 18
  • TOPUP RM5 (tuntut SINI) - 27 & 61
  • TOPUP RM5 (tuntut SINI) - 13


 *****************************************

TAHNIAH kepada semua pemenang .. kepada yang x menang tu,jan sedih2 tau.. ada banyak lagi segmen/giveaway yg sedang berlangsung sekarang.. mungkin rezeki korang xda kat sini kot.. hikhikhik..

buat para pemenang anda diberi tempoh 4 hari untuk menuntut hadiah dekat sponsor..
sekiranya pada 25 November 2013,pihak sponsor masih xdapat details pemenang, pihak penganjur berhak untuk mencabut undi nama pemenang yang baru.. TAKE NOTED PLEASE..

korang boleh menghantar DETAILS korang kat sponsor seperti contoh di bawah :-

Assalamualaikum,saya pemenang dalam MINI GIVEAWAY NOVEMBER by MM,
NAMA : 
NO TEL :
ALAMAT :
NO. LINK PENYERTAAN : 
HADIAH YG DIMENANGI : (sekiranya barang pos nyatakan nama barang / sekiranya topup,xperlu nyatakan alamat serta beritahu LINE yang korang gunakan / jika menang cash, nyatakan akaun number korang selepas sponsor tanya)

TAHNIAH !!! ^_^






















12 comments:

rokot nuluhon said...

congrats to all winners. Sy menang Topap RM5. nO. 13 (try to contact but the link doesn't exist).

Please assist. Thanks :)

azifah yazid said...

terima kasih,,,, dah anta detail kat sponser :)

Asha Lya said...

tahniah semua pemenang..;)

angin sepoi sepoi said...

tahniah ye semua...yg menang boleh contact sponsor cpt2... =)

Fafa Kyraa said...

Assalamualaikum. alhamdulillah menang. dah hantar detail XD

btw, Jom join untuk memeriahkan lagi segmen ni. Tak perlu susah-susah buat entry. Letak url blog je kat comment XD

http://cikfafasweet98.blogspot.com/2013/11/segmen-follow-sampai-muntah-free.html

Amyma Omar said...

rokot nuluhon..saya dah update balik..boleh hantar details kat sponsor/.. :)

IDAH RASHID said...

tahniah kpd para pemenang :D

Fatin Diana said...

tahniah semua :D

Yumida Huda said...

tahniah buat semua pemennag

ika zulkefli said...

terima kasih sya dh hntaq detial..:)

Nadratul Syazwana said...

Alhamdulillah menang topup RM5 :) Dah hantar details. Terima kasih..

Amyma Omar said...

tahniah semuaaaa.. :)