expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

enCik Nuffnang..

tolong klik banner .. ^_^

blogger sporting

Thursday, November 14, 2013

2nd giveaway by ARTIsarainbow






FOLLOW DAN LIKE SEMUA SPONSER BAIK HATI
(ADA 44 HADIAH MENANTI ANDA!!)

-AinRahman

(hadiah yg disponser Tapak iklan sebulan [2x] Floral

Blouse [1x] )

join ga ni skali http://dakwahmahabbah.blogspot.com/2013/10/happy-giveaway-by-ain-rahman.html

-like

akmal liyana

(hadiah yg disponser 3x topap rm5)

aqmal craft

(hadiah yg disponser 1xpillow handmade)
like salah satu gambar dlm album ni ALBUM

cci

(hadiah yg disponser 2xbookmark)

daily dress

(hadiah yg disponser 1xblouse)

-jasmine maisara
(hadiah yg disponser 1xpower band dan 2xphone case)
(KOMEN DEKAT GAMBAR GIVEAWAY INSTAGRAM BILA OWNER DH APPROVE)
siapa yg nak menang casing phone buat post yg simple and unik
tentang ape yg
istimewanya instagran Malaysianstore and why nk menang
casing phone dri jasmine
maisara


cik nyoo
(hadiah yg disponser 3x topap rm5)

Najihah Najmy
(hadiah yg disponser 2x gelang)
like page

Najwa MF
(hadiah yg disponser 2x topap rm5)
follow blog
like page
follow instagram
tekan sini

Mujahadah
(hadiah yg disponser 4x notebook kecil)
like page
follow blog
add/follow fb

-azzria haus
(Hadiah yg disponser 1x accesories)
LIKE PAGE

-fOrteen store
(hadiah yg disponser 2xcharm bracelet)
follow twitter
follow instagram
like page

Zamalianashoppe
(hadiah yg disponser 1xbedak dan 1xchili bomb cream 1xshower gel and 3xcandy tint)
like page
follow blog
follow instagram @zamalianashoppe

nur aisy shoppe
(hadiah yg disponsrr 2xtudung bawal)
borongcathydoll
(hadiah yg disponser 1xcathy doll compax powder and 2in1
vict tint dan gluta gloss)
FOLLOW BLOG


Alyaa Najlaa Official Blog(hadiah yg disponser 1x button badge)LIKE PAGE
Anis zahidi(hadiah yg disponser 1xrantai bercorak)like pagefollow blog
Siblings Blogshoppe(hadiah yg disponser 1xshawl tribal)ADD FBlike pagelike page2
Oh! Gerlie Doodle(hadiah yg disponser doodle)
like pagefollow blog
Sharia nadirah(hadiah yg disponser 1xstyle bag dan 1xshawl)follow bloglike page
Arrienlove(hadiah yg disponser 1xtopap rm10)follow bloglike pagefollow twitter  ENTRY UNTUK  BLOG YUYU EYKA : hai yuyu, firstly, thanx sebab sudi jemput MM join GA yuyu.. second, blog yuyu sangat comel loteh.. hihi sukak sangat tengok doodle ruma ngan doodle katun tu.. comelnyaaa! thirdly, blog yuyu kemas and senang nak masuk.. ringan,xpayah loading lama2.. hihi mula2 tu MM ingatkan lambat, tapi tup tup jak,sangat mudah ! hhehe susunan dekat side bar pun cantik,semua ikut turutan.. :) warna blog yang lembut biru + pink.. xsakit mata.. xbanyak benda yang melekat hehe sebab tu kemas... xbertindih2.. tulisan di entry pun kemas,senang baca.. sebab ada setengah orang,tulisan di blog diaorang,kecil2.. susa nak baca.. apa2 pun,blog yuyu KEMAS,COMEL dan TERSUSUN.. semoga blog yuyu sentiasa macam tu,supaya kitorang semua xjemuh membacanya.. GUD LUCK YUYU !



6 comments:

uyu kawaii said...

hai tq sbab join ye btw jom terjah ada sponser baru jngan lupa like dan ikut semua syarat2 sponser tu k
http://artisarainbow.blogspot.com/2013/11/2nd-giveaway-by-artisarainbow.html

Amani◕‿◕ said...

Wippppppppp! Good Luck :D

uyu kawaii said...



ada sponser baru jngan lupa like dan ikut semua syarat2 sponser tu kQ'N Trendy Hijab's*New*

uyu kawaii said...

perhatian ada penambahan sponser!
http://artisarainbow.blogspot.com/2013/11/update-sponser-baru.html

uyu kawaii said...

HAI JOM TENGOK SPONSER BARU ADA TAMBAHAN HADIAH JUGA NI UPDATE SPONSER TERBARU JOM TERJAHH!!
http://artisarainbow.blogspot.com/2013/11/update-sponser-baru.html

uyu kawaii said...

penambahan sponer bertarikh 5/12
attention
http://artisarainbow.blogspot.com/2013/11/update-sponser-baru.html