expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

enCik Nuffnang..

tolong klik banner .. ^_^

blogger sporting

Tuesday, October 8, 2013

yeay ! dapat Youth Jam VIP passes ! hehehehe

assalammualaikum semuaa.. hehe 
contest nie saya bru join semalam.. ingatkan xsempat sebab tarikh tutup dia 5.9.2013 lagii.. hhu

tup2 buka 8share tadi,dah kena announce nama2 pemenang.. hehe 


CONGRATULATIONS TO ALL WINNERS!!
  1. Mohd Ridzuan Bin Isa
  2. Loi Jei Hul
  3. Maziah Binti Mohd Sufian
  4. Mohd Fakhruddin Bin Mansor
  5. Janice Yeap
  6. Soo Wei Siong
  7. Shafiza Bt Mat Juzah
  8. Liew Tien Jinq
  9. Amanda Saw
  10. Nor Naimah Ahmad
  11. Kartik Jaganathan
  12. Leong Shu Qin
  13. Nah Kah Ho
  14. Ahmad Kamal Izzudin Bin Mohammad Fauzi
  15. Syahiril Bin Kuplan
  16. Fatin Shamimi
  17. Hui Zheng
  18. Nur Syafika
  19. Janelim
  20. Puteri Atyka
  21. Amirul Naim
  22. Nur Hellwa Baharom
  23. Joekidd
  24. Simon C C Yap
  25. Nooramyma Binti Ommar (nama sayaaaa ! hahaha)

actuaally,saya xtaw nak buat ap ngan VIP passes ni,sebab jauh sangat lah.. mungkin nak bg dekat pemenang segmen yg saya sponsor kot.. hehehe 

thanks 8share

okay la... byeeee.... hehe :)

p/s : nak minta tolong sikit boleh? tolong klik2 iklan yg tetiba muncul kat blog ni ye..:) dan kalau sudi tolong klik iklan saya ni, 8share saya dah lama xgerak2.. hehe

1. http://coolstuffcdn.com/share/my/3688/4582648
2. http://coolstuffcdn.com/share/my/3686/4582622
3. http://coolstuffcdn.com/share/my/3644/4569576

makaseh semuaa.. :)

11 comments:

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Wowww... Nnt uat entri!

Nao Mei said...

wah alhamdulillah murah rezeki

Asha Lya said...

rezeki mm kan :)..tahniah.jauh tu kan di seberang

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

Pergh! Shakira share je link tu kat FB, tapi tak baca habis pun..waaa! nak nangis ni, kan dah melepas..haha tahniah ya dear :(

Entry Terbaru : http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html

Amyma Omar said...

MAKASEH SEMUA.. HEHE JANGAN SEDIH YE SHAKIRA.. ^_^

ZalinZalina said...

Tahniah Amyma..kak ina dah klik semua iklan yang ada :)

Amyma Omar said...

makaseh kak ina.. ^_^

Nadya Dyana said...

Tahniah:)

Yumida Huda said...

wah tahniah ye kak
alhamdulillah..rezeki tu

Amyma Omar said...

yea.. thanx nad n yumida.. :)

Cik Mun said...

wahh..tahniahhh ye :)