expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

enCik Nuffnang..

tolong klik banner .. ^_^

blogger sporting

Tuesday, October 1, 2013

hadiah dah sampai !! yeay ...

assalammualaikum..
MM ada join satu GA ni yg dianjurkan oleh FARISHA ..
GA tu "SIMPLE GIVEAWAY BY FARISHA" ..
murah rezeki MM kot sebab MM dah menang hadiah dari beliau..
hadiah pun dah sampai tadi.. ni hadiahnyaa..

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

jengjeng ! saya menang buku surah yassin.. tengok tu siap ada bookmark lagi.. comel pulak tu.. sukaa sangat....

mula2 sebelum buka sampul surat tu MM ingat buku surah yasssin yg biasa2 je,tp lepas buka, I was like "wah... cantiknya,comelnya....sukanyaa.." ofismate pun pelik tengok perangai MM td.. hikhik

tengok tu,ada gambar farisha lagi..  *bangga sekejap* hehe

sangat ekslusif u.... jangan jeless tauw..
MM nak ucapkan terima kasih banyak2 sangat dekat Farisha.. MM akan hargai pemberian ni.. sangat SUKAAA tau.. hehe tenkiu,tenkiu..^_^

p/s : ok la,masa x mengizin kan, MM busy sedang kerja sekarang.. hehe daaaadaaaaaa .. :p

13 comments:

DIARI FARISHA said...

yeay!!! alhamdulillah selamat sampai :) tahniah dan terima kasih sebab sudi Join GA farisha tu ye

Amyma Omar said...

ye.. hehe happy sangat.. sama2 farisha. :D

Kin Naz said...

tahniah ye

Amyma Omar said...

makaseh kin naz .. ^_^ syukur alhamdulillah..

Asha Lya said...

Hadiah yang sangat bermakna tu surah yassin..tahniah mm :)

Amyma Omar said...

memang bermakna sangat.. makaseh asha..

ZalinZalina said...

Tahniah Amyma..rezeki tu :)

Amyma Omar said...

thanx kak ina.. ^_^

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

wah cntiknya...tahniah ;)

Amyma Omar said...

hehe memang cantik.. thans.. :)

Yumida Huda said...

wah beznye
tahniah
alhamdulillah
berguna sesangat kat yasin tu
yumida pun pernah dpt hadiah yasin

Norniwanie Nasarudin said...

Besnye..tahniah ye..:)

Amyma Omar said...

betul tu.. bnyak gunanya.. hehe thanx yumida n norniewani.. ^_^