expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

enCik Nuffnang..

tolong klik banner .. ^_^

blogger sporting

Monday, September 30, 2013

Giveaway: Dapatkan Jam Dari Santai Leeza

Giveaway: Dapatkan Jam Dari Santai Leeza
Giveaway yang simple saja... Jam Tangan untuk diberi kepada mereka yang bertuah....
     Untuk mudahkan kalian menyertai GIVEAWAY ni... kalian copy paste sahaja coding yang leeza bagi di bawah nanti kat ENTRY HTML kalian.. Cuma kalian perlu lengkapkan ayat yang leeza minta tu... ^_^
SYARAT PENYERTAAN : 
  1. Blogger Berakyat Malaysia 
  2. FOLLOW my FB PAGE
  3. Buat Entry Yang BERTAJUK "Giveaway: Dapatkan Jam Tangan Dari Santai Leeza"
  4. Letak BANNER Giveaway: Dapatkan Jam Dari Santai Leeza
  5. Sambung Ayat ni " Saya Mahu Dapatkan Jam Tangan Dari Santai Leeza kerana ..................................... "
  6. Tinggalkan Link Di Entry ni.....
  7. Berikan pendapat tentang blog Santai Leeza... (Tiada paksaan)
  8. PROMOTE BLOG dan GIVEAWAY (Tiada Paksaan)
  9. SUMBANGKAN TRAFIK Untuk SantaiLeeza.com (Tiada Paksaan)
 Hadiah Yang Disediakan : 
  • Jam Tangan = 2 orang pemenang bertuah
  • Saguhati = 4 orang peserta bertuah
Saya Mahu Dapatkan Jam Tangan Dari Santai Leeza  kerana saya sangat memerlukan jam tangan sebab selalu lambat datang kerja hehe .. jam tangan saya dah rosak so kalau dapat jam tangan dari santai leeza,amat2 lah bersyukur.. lebih2 lagi jam tangan tu comel sangat. saya suka kaler hijau yg digabungkan dengan kaler hitam/putih .. semoga ada rezeki saya untuk menang jam tangan santai leeza.

pendapat saya tentang blog santai leeza pula blog yang kemas dan gabungan kaler oren dan hijau tu lawa.. saya suka.. doodle pun comel.. kalau nak buka blog,xlambat sebab xsarat dengan hiasan blog.. suka sangat.. 

    7 comments:

    MG schmidt said...

    cantik jam swatch tu kn?
    nk g join jgakla..
    gud luck! :)

    Amyma Omar said...

    ha'ah.. jom lah join.. hehe tq MG..

    nur farahain said...

    rakan blogger , Ain terjah dari segmen yang sama
    GIVEAWAY DAPATKAN JAM DARI SANTAI LEEZA
    ,nak mintak klik LIKE : LIKE LIKE LIKE ;)

    Kasih Lestari said...

    Blogwalking segmen sama....Good Luck...

    Menangi Hadiah Top up: Giveaway Topup Kasih Lestari Abadi

    Leeza dayasari [santai leeza] said...

    TERIMA KASIH MENYERTAI.....
    NANTIKAN PENGUMUMAN PEMENANG...

    P/S : follow lah blog santaileeza sekali kalau sudi... :-)

    Farah Arina said...

    singgah dari segmen yang sama . goodluck ! :D

    http://arinalola.blogspot.com/2013/10/giveaway-dapatkan-jam-dari-santai-leeza.html

    PakcikLie PCL said...

    pasal xde jam awak lewat masuk keja eh...Semoga bertuah .. doa frm PCL

    http://www.nazlee.com/2013/10/giveaway-dapatkan-jam-dari-santai-leeza.html