expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

enCik Nuffnang..

tolong klik banner .. ^_^

blogger sporting

Friday, May 17, 2013

'Special Giveaway by Syazlia & Diana'



hai,assalamualaikum.. saya join GA lagi.. rajin sangat nie..^^

kepada makcik,pakcik,nenek,abang,kakak,emak,abah n adik semuaaa ! kalau nak join senang je,klik banner comel kat atas tu.. 

jangan ragu2 sebab hadiah untuk dimenangi memang banyaaakkkk ... hikhik
okay le,peserta diberi plihan untuk pilih DUA hadiah kan??? 

saya nak novel dari cik anis !! dannnn HADIAH MISTERI dari cik teha ..misteri ke? huhu xsabar nak tahu misterinya tu...^^ korang jangan nak jeles yea,kalau nak pilih hadiah jugak,meh la join !

so,apa tnggu lagi?? jangan baca je,cepat klik banner kat atas tu n join sama-sama.. ramai2 lagi syok baru le adventure.. hahahahahaha ! :D

masih sempat lagi nie.. tarikh tutup hujung MAY ini ...


2 comments:

Dianaa said...

Terima kasih sudi join Special Giveaway by Syazlia & Diana.
FD dah update senarai peserta
http://www.fatindiana.com/2013/05/senarai-peserta-special-giveaway.html
Jemput blogwalking sementara nak tunggu pengumuman pemenang.

Oh ya, ada tambahan untuk like page tau. Nanti tengok semula entri
http://www.fatindiana.com/2013/05/special-giveaway-by-syazlia-diana_17.html

Semoga berjaya! ^^v

Amyma Omar said...

okay .. done. welkame..^^