expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

enCik Nuffnang..

tolong klik banner .. ^_^

blogger sporting

Wednesday, May 15, 2013

siapa nak hadiah mahal2 ???

hai2.. assalamualaikum...
hari ni saya rajin sesangat update blog..
hikhik
entry saya kali nie khas untuk si dia untuk mem"promote" beliau punya GIVEAWAY..
bagi korang yang teringin sangat nak hadiah yg hebat2.. jom kite pakat2 join GA nie..
banyak hadiah yg best2.. rugi le korang kalau tak join tau.. huhu 

kalau korang nak tengok hadiah2 nya boleh tengok kat sini ..
eh eh.. korang cuma boleh dapat hadiah tu kalau korang join GA nie taw..

so,tunggu apa lagi.. cepat2! klik je sini untuk join..
lama lagi tarikh tutup nya > 15 june 2013 < ..
mudah dan simple je.. ^^

dengan ni saya nak tag dia, dia dan dia

p/s : kite sangat2 harap le dapat menang .. insyaAllah kalau ada rezeki.. jom korang! serbu blog cik farisha .. :)


saja je letak gambar baby mia.. hihi sejuk mata memandang ..^^

2 comments:

Remy hazza said...

mekasih jemput remy....... farisha pun ada ajak remy join jugak..... insyaAllah akan remy usahakan nanti.....

Amyma Omar said...

welcome.. ^^ orait remy...