expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

enCik Nuffnang..

tolong klik banner .. ^_^

blogger sporting

Thursday, March 21, 2013

Giveaway By Santai Leeza Sarawak



assalamualaikum semuanya......
dengan hati yg teruja sangat,saya nak inform korang semua yang blog santai leeza telah mengadakan satu GIVEAWAY yang pastinya boleh menarik minat anda semua..perasan host iklan haha
jom le kita ramai2 memenuhkan list competition nie.hihi
kalau dapat FM dan keychain kan bagus..lebih2 lagi FM dan KC dari tempat kak leeza lawat..huhu
rasa2nya dari mana ek kak leeza bercuti nie.. hohoho
macam best sangat pulak kan..
anyway,mari le kawan blogger yang lain kita kasi gegar blog kak leeza... walawei ! xsabar nyeee... :p

dengan nie..saya tag dia dan dia ..

nota mulut : kalau nak join,jangan segan2 klik banner yang lawa kat atas tu k.... jom pakat2 ! huhu

17 comments:

Mrs Velentine said...

hi dear dr GA sama.tq follow..MV follow sisni juga..salam kenal

Amyma Omar said...

hai..salam kenal jugak.. tq n gud luck for u ! :)

Dianaa said...

dari GA yg sama. good luck ^^
http://www.fatindiana.com/2013/03/giveaway-by-santai-leeza-sarawak.html

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Terima kasih ya join GIVEAWAY santai leeza......
boleh lihat senarai peserta di sini :
http://www.santaileeza.com/2013/03/senarai-peserta-giveaway-by-santai.html

Budak Kampung said...

dri segmen sme

BK lepak sini tau
http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/03/giveaway-by-santai-leeza-sarawak.html

Husna Izzati said...

dari GA yang sama, good luck ^^ http://akusukaketawa.blogspot.com/2013/03/giveaway-by-santai-leeza-sarawak.html

Amyma Omar said...

tq dianaa.. gud luck too..^^

Amyma Omar said...

welcome dear.. :))

Diana Azis said...

Salam singgah,good luck..dari segmen sama :)

http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/giveaway-by-santai-leeza-sarawak.html

Amyma Omar said...

tq BK.. :D
nak lepak blog BK pulak lepas nie..huhu

Amyma Omar said...

tq husna..:))
gud luck too......

Amyma Omar said...

salam kenal,DA .. =)
gud luck jugak..
thanx k...huhu

Syazwani Afandi said...

Salam.. singgah sini dari segmen yang sama. Good Luck!
http://syazwanieafandi.blogspot.com/2013/03/giveaway-by-santai-leeza-sarawak.html

Amyma Omar said...

salam...tq wani..:)

Halimaton Saadiah said...

dari GA yang sama :)

p/s: tolong remove word verification :)

Diari Si Froggie said...

Aida datang sini terjah peserta GA by santai leeza sarawak :) Salam kenal sis. Hope sama2 bertuah..

http://www.diarisifroggie.com/2013/03/giveaway-by-santai-leeza-sarawak.html

Amyma Omar said...

salam kenal jugak...
thanx aida.. :)