expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

enCik Nuffnang..

tolong klik banner .. ^_^

blogger sporting

Wednesday, March 20, 2013

segmen-jom-pilih-hadiah

hai assalamualaikum semua....saya join segmen nie!.huhu di atas bantuan sorang kawan blogger,akhirnya dapat juga ak join..ney first time saya join segmen..hikhi thanx friend,..




SYARAT-SYARAT
1) Follow dan like pages blog ni - DONE
2) Buat satu entry dan tampal banner kat atas yang di link kan terus ke entry ni*letak url entry dekat komen entry ini sahaja* - DONE
3) Pilih dua hadiah yang korang nak - SAYA NAK PEPLUM DAN NOVEL..HIHI
4) Follow dan like pages sponsor - DONE
P/S : SEPA2 NAK JOIN KLIK LE BANNER TUE..HIKHIK

5) Pemilihan pemenang melalui random dan top reffral
6) Tamat 30/3/2013
most thanx again to ct haleeda .. :)

7 comments:

CynthiaShin 欣倪♥ said...

From the same segmen :D visti mine too <3

http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

Amyma Omar said...

thanx...saya akan follow awk. :)
gud luck!

Wani Izzati said...

dari segmen yang sama :)

http://prunusserulata.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

all the best! 〜(^∇^〜)(〜^∇^)〜

Amyma Omar said...

tq...
all the best jugak..^^

AyuInsYiraH said...

salam.. ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

Husna Izzati said...

awk.jom join
http://akusukaketawa.blogspot.com/2013/03/mega-giveaway-by-fy.html
ada peplum dan half moon shawal utk dimenangi =)