expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

enCik Nuffnang..

tolong klik banner .. ^_^

blogger sporting

Friday, November 29, 2013

Simple Holiday Giveaway by SN

SIMPLE HOLIDAY GIVEAWAY BY SN
11 NOV - 6 DEC

[ CLICK BANNER TO JOIN ]
_________________________________________________________________________________

SENARAI HADIAH
SIMPLE HOLIDAY GIVEAWAY BY SN

1. Abaya Dubai material nida by Hasnur Haniim Collection's x1
2. Dress Damia material chiffon ( full lining ) by Hasnur Haniim Collection's x1
3. Sepasang Handsock by Hasnur Haniim Collection's x1
4. Felt Craft by Jaja x3
5. Tasbih Digital + Kompas by Tudung & Pakaian Muslimah ShuhadaHalim SemuaShop x5
6. Pensel box (lengkap alat tulis + pensel warna) by Tudung & Pakaian Muslimah
ShuhadaHalim SemuaShop x1
7. Pasmina turki saiz besar by Tudung & Pakaian Muslimah ShuhadaHalim SemuaShop x1
8. Tudung turki bidang 50 by Tudung & Pakaian Muslimah ShuhadaHalaim SemuaShop x1
9. Tudung turki bidang 60 by Tudung & Pakaian Muslimah ShuhadaHalim SemuaShop x1
10. Shawl by SoldOutScarves x2
11. Lotion by Eymasu x2
12. Layered Cardigan warna royal blue by NisAza Hijab x1 *postage ditanggung pemenang*
13. Pashmina by Nur Illa x3
14. 2 Keychain by Saljiah Zafirah x1
15. Button badge by Ain Rahman x2
16. Cute notebook by Ain Rahman x1
17. 2 Unit Fridge Magnet by Nur Farahain x2
18. Top Up RM 5 by Khalid Kyle x2
19. Top Up RM 5 by Nor Nadia Syakila x3
20. Top Up RM 5 by Siti Norhaziqah x2
21. Top Up RM 5 by Nadia NK x2







Monday, November 25, 2013

Special Giveaway by Syazlia & FD Part 2


Assalamualaikum.


klik banner untuk join


Senarai hadiah:
Custom made tshirt (bagi design sendiri) x 1, Skincare Product Clarins (Mini) bernilai RM100++ x 1, Eye mask collagen x 1, Lip mask x 1, Keychain Bandung x 1, Sticker x 5, Note book x 1, Brooch x 2, Blouse brand B.U.M x 1, Losyen Halimau x 1, Casing phone handmade x 1, 3 pcs Shiseido mask x 1, Keychain x 1, Keychain strawberry x 1 , Sepasang felt brooch x 1, Beauty set x 1 , Aksesori x 1, Keychain + Shiseido mask x 1, Earphone x 1, Cash RM5 x 3, dan Review Blog x 1.

Special Giveaway Part 2 dianjurkan oleh Syazlia dan Fatin Diana dan disponsor oleh Fatin Diana, Airis Arissa, Hawa Syazana Lee, Ana Ahmad, Ain Rahman, Keyme Keymo, Ifah, Husna Zahidi, Anis Shahira, Serbamakneka Online, Lienda, Ana Diera, dan Munirah Rahman.

Tamat 30 Nov 13, 10 malam

pilihan hadiahh :
 kincare Product Clarins (Mini) bernilai RM100++
 Blouse brand B.U.M



Malaysia Blogger's Giveaway




Syarat-Syarat Penyertaan :

  1. Warganegara Malaysia dan beralamat di Malaysia sahaja .

  2. Mempunyai blog dan facebook .

  3. Follow blog , Instagram dan like Fanpage sponsor .

  4. Buat entry yang bertajuk " Malaysia Blogger's Giveaway "

  5. Copy code dibawah dan paste di ruangan HTML entry.

  6. Hantar url penyertaan hanya di comment entry ini sahaja. Lain lain tidak diterima.

  7. Tarikh tutup : 10 Disember 2013
  8. Syarat daripada sponsor :

    Like Fanpage


















    Follow Instagram *abaikan jika tiada

    Instagram Instagram Instagram Instagram Instagram Instagram Instagram Instagram Instagram Instagram

    Follow Blog


    Share,click dan Like Di Facebook :

    1. Share page Stylez Store House di wall fb anda .




    2. *****************************************************
      Hantu kak Limah suka menyanyi,
      Lagu enjit-enjit semut paling digemari,
      Ini petang sangat boring dan sunyi,
      Apalagi nak buat,kalau bukan update entri.

      Join Giveaway hobi I everyday,
      Tidak perna merasa jemu dan boring,
      Suddenly, I ternampak satu giveaway,
      Tanpa membuang masa terus I join.

      Malaysia Bloggers giveaway diberi nama,
      ramai yang support,beriban-riban,
      Cik Anadiera Penganjur GA,
      Molek orangnya,serta rupawan.

      I excited menari-nari,
      memerah otak yg tak berapa nak kreatif,
      jika ada rezeki di sini,
      InsyaAllah, I lah pemenang ENTRY KREATIF .... ^_^

      p/s : alahai, payah bebenar nak buat pantun,kite bukannya pro pun dalam bab2 pantun ni.. wakakakkaaka tapi nak jugak try bg yg the best ! huhuhu semoga ramai yg support n bg yg nak join tu sila klik banner ye lalink2 semuaaa.... gud luck ! 

      Sunday, November 24, 2013

      First Giveaway By Atiqah Jaidin and Arrien Amani

      CLICK BANNER UNTUK JOIN

      First giveaway yang dianjurkan oleh Atiqah Jaidin dan Arrien Amani yang menawarkan hadiah-hadiah menarik menanti anda. Kami mencari seramai 68 orang pemenang. Pemilihan pemenang berdasarkan Top referral dan Random.org. Jadi, mari meriahkan GA pertama kami ini. { senarai hadiah }

      simple giveaway by Love Cathy Doll


      tamat : 30 nov 2013
      join?klik banner ..

      Mega Giveaway by Mojatcerewet.com

      Mega Topup GiveAway By Mojatcerewet.com
      KLIK BANNER UNTUK JOIN

      Jom join Mega Topup GiveAway By Mojatcerewet.com sejumlah RM255 Topup untuk dimenangi! Klik banner atau klik SINI untuk join !

      Mega Topup GiveAway By Mojatcerewet.com dianjurkan oleh Mojat dan disponsor oleh Adam Faiz,Fatin Farhanah,Munirah Rahman,Aina roseberry,Ana Ahmad,Cik Amal,Kasih Lestari Abadi,Anis AMira,Izyanyancinnamon,Maisarah,Hawa Syazana dan coretanku inpirasiku !

      Giveaway Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda

      Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda
      Kulit Lebih Gebu Dan Flawless Dalam 14 Hari

      Sana sini orang ramai heboh perkatakan kehebatan Ephyra. Ramai blogger yang sudah mencuba Ephyra dan rasa sangat berpuas hati dengan hasil bagus produk ini. Ephyra semakin dikenali dan diyakini oleh ribuan pengguna.

      Tetapi apakah itu Ephyra? Ada yang bertanya, krim ke? Pil ke? Ephyra adalah produk minuman supplemen tambahan yang sangat sedap untuk kecantikan dan kesihatan tubuh badan yang bermula dari dalam. Ephyra didatangkan dalam bentuk serbuk sachet yang dihasilkan daripada gabungan mantap rumusan terunggul alam semulajadi di seluruh dunia, kolagen terhidrolisis ikan laut dalam, L-Glutathione, Astaxanthin, Acai Berri, Acerolla Ceri, Marigold Flower Extract, Acacia Gum, Superberi dan Serbuk Tomato yang merawat, memperbaharui dan seterusnya menyerlahkan lagi keserian dan kesihatan dalaman dan luaran.

      Dengan ribuan testimoni yang meyakinkan, telah menambat hati ramai pengguna Ephyra. Mengapa Ephyra sangat berkesan? Sudah tentu kerana formula hebatnya yang mengandungi 9 bahan alam semulajadi berkualiti tinggi bergred super AAA. Ephyra bukan hanya produk kolagen semata-mata, tetapi Ephyra adalah formulasi rumusan minuman antioksida yang terbaik untuk kecantikan dan kesihatan anda. Sesuai untuk semua peringkat umur, untuk lelaki juga wanita semestinya. Ephyra disahkan selamat dan berkesan serta mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia beserta disahkan Halal oleh JAKIM.

      Testimoni boleh dicipta, pengalaman boleh direka, gambar boleh diubah dan pelbagai lagi. Tetapi testimoni dari pengguna setia Ephyra memang tidak boleh disangkal lagi. Kalau anda google "testimoni ephyra" atau "review ephyra", anda akan lihat banyak review hebat perkongsian dari ribuan pengguna Ephyra.

      Jika anda ada masalah kulit kusam, kedutan, jerawat, jeragat, sakit sendi, tumit merekah, kulit kering, rambut gugur dan sebagainya, jangan ketinggalan untuk dapatkan penyelesaian anda dengan Ephyra. Jom lihat apakah kelebihannya...
      1. Membantu menjadikan kulit kita lebih anjal, halus dan cerah berseri.
      2. Merangsang penghasilan kolagen yang diperlukan oleh tubuh badan kita.
      3. Membantu memulihkan wajah yang bermasalah seperti jerawat dan jeragat.
      4. Membantu memulihkan masalah kulit ekzema (kegatalan dan kemerahan).
      5. Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus di wajah.
      6. Menghindari kita daripada penyakit barah, tekanan darah tinggi, diabetes dan masalah kulit kerana ianya mengandungi supplemen anti oksidan Astaxanthin.
      7. Menguatkan rambut dan melambatkan uban.
      8. Menjadikan rambut lebih sihat, lembut dan bersinar.
      9. Melancarkan sistem pencernaan dalam badan, menurunkan berat badan dan mengawal nafsu makan.
      10. Mengurangkan kadar kolesterol dan menjauhkan kita daripada risiko mendapat sakit jantung.
      11. Membantu seimbangkan tekanan darah.
      12. Meningkatkan tenaga dan daya ingatan.
      13. Meningkatkan sistem ketahanan badan.
      14. Melindungi retina dan mencegah penyakit mata akibat kerosakan termasuk faktor usia.
      15. Melegakan kesakitan sendi dan arthritis.
      16. Melegakan kesakitan pedih ulu hati dan gastrik.
      Untuk maklumat yang lebih lanjut, sila klik Flyer, Website dan Fanpage.

      Bagi memudahkan anda semua, jom kita klik link di bawah, antara testimoni Ephyra yang dipilih dari kalangan blogger.
      1. Masalah kulit muka dan jerawat - klik SINI, SINI, SINI, SINI, SINI, SINI, SINI, SINI dan SINI
      2. Masalah period / haid - klik SINI dan SINI
      3. Masalah tumit / tapak kaki - klik SINI dan SINI
      4. Testimoni kuku dan rambut - klik SINI, SINI dan SINI
      5. Testimoni lelaki - klik SINI
      6. Testimoni menyusukan anak - klik SINI
      7. Pelbagai masalah lain - klik SINI
      Kulit yang sempurna. Wajah yang jelita. Keyakinan tiada tandingan. Hasil yang nyata. Semuanya lengkap dalam satu produk kecantikan dan kesihatan. Ephyra terbukti berkesan.


      Jom dapatkannya sekarang...

      Official Website : www.oceanlife2u.com
      Instagram : ephyra2u
      Telefon : 03 4141 7889
      SMS : 019 3999 238
      Emel : info@oceanlife2u.com


      Giveaway ini dianjurkan oleh mialiana.com dan ditaja sepenuhnya oleh OceanLife2u.com dengan hadiah berupa wang tunai dan produk Ephyra bernilai RM 2,387.00. Sila klik SINI untuk join Giveaway ini.

      Friday, November 22, 2013

      Simple GA - 3D Puzzle


      TAMAT : 29.11.13

      kalau boleh,saya nak menang jugak sebab ni first time tau saya dengar pasal 3d puzzle.. hikhik buat malu jak.. but seriously ! memang first time.. ntah la napa xpernah pulak tahu pasal menatang ni.. but kalau bab2 puzzle ni saya memang minat sesangat.. selalunya saya buat puzzle yg biasa2 jak tu.. hikhik nak jugak try puzzle 3d ni.. huhu excited jugak nak buat,mesti susa kan.. harap2 ada rezeki nak menang.. huhu
      kepada korang yg nak join,klik banner k.. ^_^

      Mini GA : Saya Nak Supplement Hebat


      TAMAT 29.11.13

      End Year Giveaway by Saadah and Fatin Nabila



      tamat : 29 november 2013

      Thursday, November 21, 2013

      It's December Giveaway



      tamat : 16 december 2013 

      Tuesday, November 19, 2013

      PENGUMUMAN ! senarai pemenang : Mini Giveaway November by MM

      assalamualaikum.. 
      akhirnya hari ni saya nak umumkan pemenang MINI GIVEAWAY NOVEMBER !
      excitednya... hihihi jom tengok. berdebar2 kite tauw... :p
      V
      V
      V
      V
      V
      V
      V
      V
      V
      V
      V
      V
      V
      V
      V
       V
      V
      V
      V

      PEMENANG TOP REFERRAL :

       http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/11/mini-giveaway-november-by-mm.html

      SEHELAI BAJU DESIGN EKSLUSIF (tuntut SINI)
      SABUN SUSU BERAS (tuntut SINI)
      TOPUP RM10 (tuntut SINI)
      DOODLE (tuntut SINI)


      PEMENANG RANDOM :
      • SHAWL & MINI BEG (tuntut SINI) - 45
      • CURSOR (tuntut SINI) - 41 & 56
      • LIP MASK (tuntut SINI) - 38
      • BLACK SHISEIDO MASK (tuntut SINI) - 57 & 25
      • FELT HP POUCH (tuntut SINI) - 6 & 52
      • FELT KEYCHAIN (tuntut SINI) - 15
      • EIMANIL'S PEARL TASBIH (tuntut SINI) - 39
      • BELT (tuntut SINI) - 44 & 8
      • SHAWL (tuntut SINI) - 20, 60, 11, 47, 40
      • BLOGSKIN EDIT (tuntut SINI) - 29 & 21
      • DOODLE SINGLE (tuntut SINI) - 24
      • LOGO BUTTON (tuntut SINI) - 9 & 2
      • SIMPLE GIFT BANNER BLOG (tuntut SINI) - 33 & 55
      • CASH RM5 (tuntut SINI) - 3 & 28
      • TOPUP RM10 (tuntut SINI) - 46
      • TOPUP RM5 (tuntut SINI) - 22 & 18
      • TOPUP RM5 (tuntut SINI) - 27 & 61
      • TOPUP RM5 (tuntut SINI) - 13


       *****************************************

      TAHNIAH kepada semua pemenang .. kepada yang x menang tu,jan sedih2 tau.. ada banyak lagi segmen/giveaway yg sedang berlangsung sekarang.. mungkin rezeki korang xda kat sini kot.. hikhikhik..

      buat para pemenang anda diberi tempoh 4 hari untuk menuntut hadiah dekat sponsor..
      sekiranya pada 25 November 2013,pihak sponsor masih xdapat details pemenang, pihak penganjur berhak untuk mencabut undi nama pemenang yang baru.. TAKE NOTED PLEASE..

      korang boleh menghantar DETAILS korang kat sponsor seperti contoh di bawah :-

      Assalamualaikum,saya pemenang dalam MINI GIVEAWAY NOVEMBER by MM,
      NAMA : 
      NO TEL :
      ALAMAT :
      NO. LINK PENYERTAAN : 
      HADIAH YG DIMENANGI : (sekiranya barang pos nyatakan nama barang / sekiranya topup,xperlu nyatakan alamat serta beritahu LINE yang korang gunakan / jika menang cash, nyatakan akaun number korang selepas sponsor tanya)

      TAHNIAH !!! ^_^






















      Monday, November 18, 2013

      Perhatian kepada semua peserta : Mini Giveaway November by MM

      assalamualaikum semuanyaa...
      dengan ini, saya mengumumkan bahawa MINI GIVEAWAY NOVEMBER dah DITUTUP !
      ~ TAMAT ~

      so, kepada semua peserta, sila cek balik link penyertaan korang..
      sila maklumkan saya jika link korang tak ada ataupun ter'double' ..
      cek kat SENARAI PESERTA ..

      pengumuman pemenang akan diumumkan pada 20 November 2013 ..
      siapakah TOP REFERRAL yang dicari2?
      dan siapakah peserta bertuah yang akan dipilih oleh pakcik random?? huhu
      mungkinkah anda?
      semua peserta berpeluang menang !!
      jeng~~jeng~~ jeng~~jeng

      Mini Giveaway November by MM

      assalamualaikum.. dengan lafaz BISMILLAH , terlancarnya GA saya yg pertama ..
      terima kasih diatas sokongan rakan-rakan dan sponsor yang sporting .. ^_^
      kredit to CIK HAWA



      SYARAT - SYARAT :

      • BUAT ENTRY BERTAJUK : " Mini Giveaway November by MM "
      • COPY PASTE BANNER DAN BACKLINK - KAN
      • FOLLOW BLOG SPONSOR :
      >> SUANA
      >> WANIE
      >> MUNIRAH RAHMAN  (Sila klik ads NUFFNANG  di sekitar blog sponsor..WAJIB! AKAN DI-CHECK)
      >> HAWA SYAZANA  (tinggalkan jejak link blog anda di kotak komen sponsor selepas follow)

      • LIKE FANPAGE 

      • FOLLOW TWITTER (xwajib bagi yang xda twitter,tapi mesti jujur tau)

      • FOLLOW INSTAGRAM (xwajib bagi yang xda instagram,tapi mesti jujur tau)
      • ADD GOOGLE +


      • KLIK2 IKLAN (sila jujur.. ! )
      >> 1,2,3,4,5


      • SHARE SALAH SATU GAMBAR DI ALBUM INI ..

      • SYARAT BARU : FOLLOW GROUP INI --> LIKE GAMBAR INI .. (WAJIB!)

      • DAH BUAT SEMUA SYARAT ? PUBLISH ! DAN TINGGALKAN LINK ENTRI KORANG DI RUANGAN KOMEN SAYA .. 

      PEMILIHAN PEMENANG :
      TOP REFERRAL x 1
      RANDOM.ORG x 32


      SENARAI PESERTA **akan diupdated ^^


      **SEMUA PESERTA BERPELUANG MENANG .. ! JOM JOIN RAMAI-RAMAI !
      SPONSOR PUN BOLEH JOIN GAK ..
      Mini Giveaway akan tamat pada 18 november 2013..
      BEST LUCK UOLZ !


      p/s : siapa yang rajin n baik hati,boleh lah klik2 ads nuffnang saya.. 








      Thursday, November 14, 2013

      Simple Giveaway By Ain Rahman



      Assalamualaikum.


      Assalamualaikum.


      Klik untuk lihat senarai hadiah gempak --> SENARAI HADIAH

      Nickname :  amyma omar
      Alamat :(nanti belakang saya bagi ye.. privacy..hehe)
      Emel : amymaomar@ymail.com
      Tarikh Lahir : 3 februari
      Jenis rangkaian prabayar yang digunakan : DIGI
      Link share fanpage :https://www.facebook.com/amy.mahadi.71/posts/174640956065987
       https://www.facebook.com/amy.mahadi.71/posts/174640909399325
       https://www.facebook.com/amy.mahadi.71/posts/174640886065994
      Bukti download timeline :

          Subscribed 
      Congratulations Nooramyma binti ommar,

      You have been subscribed to the list "TimeLineComel" and the first message sent to your email address amymaomar@ymail.com.

      The message will be sent from Admin KedaiComel.com


      Go back
      Tag : dedeq, emas putih, aien , eymasu, lien, FD, misznadea, vidolaa
      hatin, ain, dg deno, ummi, wanie, mujahadah, munirah, hawa,
      iffah, suana, najwa, zamaliana, anis, gerlie, arrien

      HAPPY BLOGGING ! :)


      2nd giveaway by ARTIsarainbow






      FOLLOW DAN LIKE SEMUA SPONSER BAIK HATI
      (ADA 44 HADIAH MENANTI ANDA!!)

      -AinRahman

      (hadiah yg disponser Tapak iklan sebulan [2x] Floral

      Blouse [1x] )

      join ga ni skali http://dakwahmahabbah.blogspot.com/2013/10/happy-giveaway-by-ain-rahman.html

      -like

      akmal liyana

      (hadiah yg disponser 3x topap rm5)

      aqmal craft

      (hadiah yg disponser 1xpillow handmade)
      like salah satu gambar dlm album ni ALBUM

      cci

      (hadiah yg disponser 2xbookmark)

      daily dress

      (hadiah yg disponser 1xblouse)

      -jasmine maisara
      (hadiah yg disponser 1xpower band dan 2xphone case)
      (KOMEN DEKAT GAMBAR GIVEAWAY INSTAGRAM BILA OWNER DH APPROVE)
      siapa yg nak menang casing phone buat post yg simple and unik
      tentang ape yg
      istimewanya instagran Malaysianstore and why nk menang
      casing phone dri jasmine
      maisara


      cik nyoo
      (hadiah yg disponser 3x topap rm5)

      Najihah Najmy
      (hadiah yg disponser 2x gelang)
      like page

      Najwa MF
      (hadiah yg disponser 2x topap rm5)
      follow blog
      like page
      follow instagram
      tekan sini

      Mujahadah
      (hadiah yg disponser 4x notebook kecil)
      like page
      follow blog
      add/follow fb

      -azzria haus
      (Hadiah yg disponser 1x accesories)
      LIKE PAGE

      -fOrteen store
      (hadiah yg disponser 2xcharm bracelet)
      follow twitter
      follow instagram
      like page

      Zamalianashoppe
      (hadiah yg disponser 1xbedak dan 1xchili bomb cream 1xshower gel and 3xcandy tint)
      like page
      follow blog
      follow instagram @zamalianashoppe

      nur aisy shoppe
      (hadiah yg disponsrr 2xtudung bawal)
      borongcathydoll
      (hadiah yg disponser 1xcathy doll compax powder and 2in1
      vict tint dan gluta gloss)
      FOLLOW BLOG


      Alyaa Najlaa Official Blog(hadiah yg disponser 1x button badge)LIKE PAGE
      Anis zahidi(hadiah yg disponser 1xrantai bercorak)like pagefollow blog
      Siblings Blogshoppe(hadiah yg disponser 1xshawl tribal)ADD FBlike pagelike page2
      Oh! Gerlie Doodle(hadiah yg disponser doodle)
      like pagefollow blog
      Sharia nadirah(hadiah yg disponser 1xstyle bag dan 1xshawl)follow bloglike page
      Arrienlove(hadiah yg disponser 1xtopap rm10)follow bloglike pagefollow twitter  ENTRY UNTUK  BLOG YUYU EYKA : hai yuyu, firstly, thanx sebab sudi jemput MM join GA yuyu.. second, blog yuyu sangat comel loteh.. hihi sukak sangat tengok doodle ruma ngan doodle katun tu.. comelnyaaa! thirdly, blog yuyu kemas and senang nak masuk.. ringan,xpayah loading lama2.. hihi mula2 tu MM ingatkan lambat, tapi tup tup jak,sangat mudah ! hhehe susunan dekat side bar pun cantik,semua ikut turutan.. :) warna blog yang lembut biru + pink.. xsakit mata.. xbanyak benda yang melekat hehe sebab tu kemas... xbertindih2.. tulisan di entry pun kemas,senang baca.. sebab ada setengah orang,tulisan di blog diaorang,kecil2.. susa nak baca.. apa2 pun,blog yuyu KEMAS,COMEL dan TERSUSUN.. semoga blog yuyu sentiasa macam tu,supaya kitorang semua xjemuh membacanya.. GUD LUCK YUYU !



      Tuesday, November 12, 2013

      GA NOVEMBER by DEDEQ

      *
      Assalamualaikum

      Dengan lafaz bismillah hirrahman nirrahim .. malam ni dedeq lancarkan satu GA NOVEMBER by DEDEQ ..

      Tarikh mula 13 november 2013 - 30 november 2013 (12am)



      Hadiah
      Top Referral - Jubah Dress x 1 dan Peplum labuh x 1

      43 SENARAI HADIAH yang akan diberikan kepada yang BERTUAH 
      *

      T : TUNDUK TERSIPU MALU
      I : INGIN BERSUA MUKA DENGANNYA
      G : GERAK GERI KU TERASA DIPERHATIKAN
      A : ANGAU KU MENJADI-JADI
      B : BETAPA TERINGIN NYA MENATAP MATANYA
      E : EMOSI KU MENJADI SEMAKIN TERGANGGU
      L : LAMA-LAMA SEMAKIN BERGETAR
      A : AKU PUN MENGANGKAT WAJAHKU, LALU TERLIHAT
      S :  SENYUMNYA BAGAI SINAR SANG SURIA, MEMIKAT HATIKU ..

      (hahaha sangat jiwang.. ) khas untuk DEDEQ kepada MR AMY.. hihihi :p